Amber Hoveniersbedrijf header image
≡ Menu

Ontwerp aanleg en onderhoud

Ontwerp tuin

Elke goede tuin begint met een ontwerp. Dat kan heel uitgebreid met veel tekeningen tot op de centimeter nauwkeurig. Soms is een eenvoudige schets ook voldoende. Hoe dan ook, zonder plan vooraf is het lastig en is de kans groot dat u fouten maakt waar u later spijt van krijgt. Hoe moet u dat aanpakken, zo’n tuinontwerp? Waar moet u op letten? Welke tips en trucs zijn toepasbaar? Kunnen alle wensen wel worden ingewilligd? Ook in zo’n moeilijke tuin als die van mij? Wij helpen u daarbij!

Aanleg tuin

De totale aanleg van iedere tuin wordt met groot vakmanschap door onze eigen mensen uitgevoerd. Bestrating, metselwerk, timmerwerk, specifiek tuinvakwerk: alles in één hand. Wij hebben onze eigen specialisten en het juiste materieel voor ieder tuinkarwei! Neem gerust vrijblijvend contact op.

Tuinonderhoud

Een groot deel van onze activiteiten bestaat uit tuinonderhoud en tuinrenovatie.

Hoe onderhoudsvriendelijk een tuin ook wordt gemaakt, onderhoud blijft nodig. Planten zijn schitterend, maar ze groeien, kunnen elkaar verdringen, nemen licht weg en veroorzaken soms overlast. Goed tuinonderhoud betekent: in stand houden of herstellen van dat wat in fraaie harmonie is aangelegd. Met veel van onze klanten hebben wij een afspraak om enkele keren per jaar de tuin bij te houden. Bijvoorbeeld om vakkundig te snoeien. Wij kunnen echter ook het volledige onderhoud van u overnemen. U heeft u er dan helemaal geen omkijken meer naar!  Neem gerust vrijblijvend contact op.

 

Tips voor de tuin!

Denkt u er aan dat de tuin nu een winter- beurt nodig heeft! Hulp nodig? Bel 06-22987586!

Nieuw in de Kreatuin!

Binnenkort treft u hier weer informatie aan over nieuwe activiteiten.

Contact met Amber Hoveniersbedrijf